Het avontuur begint…

Het avontuur begint…

Een nieuw jaar, een nieuwe ploeg en, zoals ik al eerder schreef, een nieuw avontuur. Zo voelt het ook wel nu ik mijn fiets weer ingepakt heb en klaar ben om op het vliegtuig te stappen. Het gaat wel weer even duren voordat ik mijn huisje in Ouderkerk weer terug ga zien! De komende weken reis ik naar Zuid-Amerika, Noord-Amerika en het Midden-Oosten. Eerst vlieg ik naar Miami, waar ik mijn nieuwe ploeggenoten zal ontmoeten, om dan samen door te reizen naar San Luis, Argentinië. Hier zal ik de eerste wedstrijd van het seizoen rijden: de Tour San Luis (9 t/m 15 januari). Dat is wel even wennen, nog nooit heb ik zo vroeg in het seizoen een wedstrijd gereden! Ik rij deze wedstrijd dan ook vooral omdat ik het een leuke, nieuwe ervaring vind, en om verder aan mijn conditie te werken. Na San Luis vliegen we terug naar Miami waarna we elders in Florida een trainingskamp en ploegenvoorstelling zullen hebben met het complete United Healthcare team. Vanuit Florida reizen we dan weer naar Qatar waar we de Ladies Tour of Qatar zullen rijden. Ik ben dus nog wel even onderweg en ga hopelijk een hoop nieuwe ervaringen opdoen. Ik houd jullie via mijn site, facebook en twitter op de hoogte!

Recent Comments
 • Ton schreef:

  Super Iris. Veel succes. Probeer er intens van te genieten.

 • Marit Spek schreef:

  Wow wat onwijs gaaf om te lezen Iris! Heel veel succes en veel plezier natuurlijk!

 • Willem den Braber schreef:

  Succes Iris in en met je nieuwe team!!

 • Leave a comment

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *