IRIS Custom Handmade Bags

Mix een passie voor fietsen en alles wat daarmee te maken heeft met een liefde voor aparte materialen, textiel, tassen en een flinke dosis creativiteit en het tassenlabel IRIS is geboren.

Sinds het afronden van de opleiding Industrieel Product Ontwerper combineer ik mijn carrière als profwielrenster met die van freelance product ontwerpster onder de naam IRIS concept & design. Naast reguliere ontwerpopdrachten zijn tassen altijd al mijn grote ontwerpliefde. Na de afgelopen jaren vooral tassen gemaakt te hebben voor vrienden en kennissen is het nu tijd voor een website en een label.

Het leuke van het ontwerpen van tassen is dat het grotendeels gebeurt tijdens het maken zelf. Dit heeft tot gevolg dat geen enkele tas hetzelfde is! Omdat ik voornamelijk tassen in opdracht maak kun je zelf het formaat, de materialen, kleuren en model kiezen. Het is zelfs mogelijk om een stukje van jezelf in de tas te verwerken; zoals een te krappe spijkerbroek die je eigenlijk niet weg wilt doen, een plaid die niet meer in je interieur past of een jas die eigenlijk te versleten is om nog te dragen.

Met een tas heb je continu iets te maken; hij komt overal en je moet er wat mee doen. Praktisch betekent in mijn ogen echter niet dat schoonheid er onder moet lijden. De tassen van IRIS zijn voor stoere mannen en vrouwen die durven op te vallen.

Zie ook de website IRISconceptendesign.nl voor meer info!

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *