Nieuw seizoen, nieuwe look

Met trots presenteer ik u mijn nieuwe website. De afgelopen weken heb ik hard gewerkt aan deze site waar u mij kunt volgen in mijn werkzaamheden als wielrenster, maar ook als ontwerpster. De basis voor de website zijn de prachtige foto’s die fotograaf Maarten de Groot van mij gemaakt heeft. Maarten heeft mij met zijn camera een dag gevolgd, om u een beeld te geven van hoe mijn dagen er uit zien. Van het ontbijt tot de laatste trainingssessie in de sportschool. Afzien op de fiets, creatieve uren achter de naaimachine of een moment van ontspanning in mijn eigen huis. Het hoort allemaal bij mijn leven. Veel plezier bij het rondkijken op deze site, kom regelmatig terug voor het meest recente nieuws en laat gerust een reactie achter!

En kijk ook eens op MaartendeGroot.com!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *