Glamour en Thüringen

Modefotografe Femque Schook brengt in samenwerking met Cor Vos voor WielerRevue elke maand een wielrenster voor de lens, maar dan eens niet met een helm op. Ellen van Dijk en ik hebben hier kort geleden ook meegewerkt. De kleding en accessoires had ik voor deze gelegenheid zelf ontworpen. Meer hiervan kun je ook vinden op de website van IRIS concept & design.  Zie Wielerrevue nummer 7  voor het resultaat van de foto.

Komende week weinig glamour voor mij, morgen vertrek ik naar Oost-Duitsland voor de Thuringen Rundfahrt. Na een korte week bijkomen van de Giro staat de volgende zware etappekoers alweer voor de deur. Meer info over de Thuringen Rundfahrt vind je hier. De wedstrijd duurt zeven dagen, vorig jaar werd ik 8e in het eindklassement en wist ik de laatste etappe te winnen. Hopelijk heb ik dit jaar net zulke goede benen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *