Winst in Lekkerkerk!

De Ronde van Lekkerkerk is natuurlijk ‘maar’ een criterium, maar wel een speciale voor mij. Niet alleen een mooi rondje met heel veel publiek, maar ook een beetje mijn thuiswedstrijd en daarom heel veel publiek speciaal voor mij! Ik was er al een paar keer dicht bij maar vandaag lukte het me dan eindelijk eens om hier te winnen. En dat was niet gemakkelijk (al leek het misschien wel zo), want ruim 50 kilometer in je eentje is best pittig! Ik vroeg me onderweg regelmatig af waarom ik eigenlijk al na een kleine 10 km in de aanval moest gaan en dan ook nog eens alleen. Het was echter ook genieten met de vele aanmoedigingen van familie, vrienden en nog heel veel anderen langs het parcours en dat hielp natuurlijk. Annemiek van Vleuten en Chantal Blaak waren achter mij ook nog uit het peloton ontsnapt maar ook hen bleef ik ruimschoots voor en zo was het een mooi podium in Lekkerkerk. Dus bij deze een bedankje aan de organisatie van deze mooie ronde en de enthousiaste fans!

foto: Stephan Tellier

3 thoughts

  1. IK geniet van je , en wat een mooie overzichtelijke web site, je bent een pracht mens, Ik weet en voel nu nog steeds wat fietsen is , en dan in lekkerkerk een rondje van iedere deelname pakken , een prestatie van je iris,
    afz:Jan Huizinga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *