Geen Giro maar Tour

Zeven jaar op rij bracht ik de maand juli grotendeels in Italië door om de Giro Rosa (de Ronde van Italië voor vrouwen) te rijden. Dit jaar heb ik besloten de Giro aan me voorbij te laten gaan. Ik heb een vol programma tot aan het NK gereden en wil graag in de tweede helft van het seizoen ook nog vlammen in koersen die mij beter liggen, zoals de wereldbeker in Zweden en de Holland Ladies Tour. Na het NK heb ik daarom een weekje rust genomen om daarna mijn training weer op te pakken en me zo voor te bereiden op die tweede helft. En die rustweek kwam me helemaal niet slecht uit… Nu had ik alle tijd om de Tour de France eens van dicht bij mee te maken! Jaarbeurs Utrecht had mij gevraagd als ‘gastvrouw’ voor hun VIP-arrangementen bij de ploegvoorstelling op donderdag en de tijdrit op zaterdag. Zodoende stond ik met mijn neus bovenop de langs zoevende renners. Vervolgens deden de renners zondag, tijdens de tweede etappe, de Krimpenerwaard aan en reden ze op een paar kilometer van mijn huis langs.

De gemeente Krimpenerwaard maakte voor deze bijzondere gelegenheid een promotiefilm. Klik op de volgende link om de film te bekijken: Krimpenerwaard kleurt geel

Over aandacht hoefde ik sowieso niet te klagen, met een zes pagina’s tellende reportage in het AD Tour magazine waarin ik de truien in de Tour de France keurde!

IMG_5065 IMG_5066

En tot slot… klik hier voor the making-of bovenstaand artikel! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *