Geen WB Zweden en WK Ploegentijdrit

Helaas ben ik door de ploeg niet geselecteerd voor het WK Ploegentijdrit in Florence, komende september. Ik begreep dat de keuze vooral bepaald is op basis van individuele tijdritten eerder dit seizoen. Erg jammer en ook niet gemakkelijk te begrijpen voor mij aangezien ik zelf altijd het idee heb dat de ploegentijdrit een van mijn sterke punten is. Maar het is ook zo dat het niveau in de ploeg momenteel erg hoog is en iedereen gewoon erg hard rijdt! Het gevolg van deze selectie is dat ik ook komend weekeind niet van start zal gaan in de Wereldbekers in Vargarda, Zweden. Een van mijn favoriete wedstrijden en daarbij wist ik met Cervelo hier in 2010 de ploegentijdrit te winnen (de overige jaren altijd podium) en vorig jaar de individuele wedstrijd. Het liefste had ik natuurlijk zondag rugnummer 1 opgespeld en mijn ‘titel’ verdedigd! Maar ook dit hoort bij topsport. Gelukkig staan er nog een paar mooie wedstrijden op mijn programma naar het einde van het seizoen: Trophee ‘d Or (23-28 aug), WB Grand Prix Plouay (31 aug) en de Holland Ladies Toer (3-8 september).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *