Morgen gaat het gebeuren…

Nog 1 nachtje slapen, dan is het zover. Morgen om deze tijd rijden/strijden we in Ponferrada voor die felbegeerde regenboogtrui. Mijn laatste wedstrijd was de Boels Ladies Tour, nu drie weken geleden. Natuurlijk heb ik in de tussentijd niet stilgezeten. Samen met mijn ploeggenote Sabrina Stultiens ben ik een aantal dagen in de Eifel (Duitsland) gaan trainen, maar ook heb ik de heuveltjes rond de Posbank opgezocht en thuis mijn kilometers gemaakt. Ik voel me momenteel in elk geval goed getraind maar ook uitgerust. Afgelopen dinsdag ben ik in Spanje aangekomen en me bij de Nederlandse ploeg aangesloten. Deze dagen hebben we nog wat korte trainingen gedaan, het parcours verkend en vooral veel gerust om zo fris mogelijk aan de start te staan morgen.

De WK-selectie is op het laatste moment iets verandert door het wegvallen van Annemiek van Vleuten en Anna van der Breggen. Amy Pieters en Thalita de Jong zijn hiervoor in de plaats gekomen. Natuurlijk is het wegvallen van deze twee toppers een behoorlijke aderlating voor de ploeg, maar we staan evengoed nog steeds met een sterk blok aan de start. Over de wedstrijd tactiek zal ik nog niets verklappen. Ik zou zeggen, allemaal kijken morgen en duimen voor ons!

De wedstrijd is van 14.00 tot circa 17.20 uur en is live te volgen op de NOS op ned 1, Eurosport en Belgie.

 

Volg ook op twitter @knwulive en de KNWU facebookpagina voor leuke updates en foto’s!

WK Selectie vrouwen: Ik, Amy Pieters, Thalita de Jong, Roxane Knetemann, Sabrina Stultiens, Ellen van Dijk, Lucinda Brand, Chantal Blaak en Marianne Vos. (foto: Anton Vos) WK Selectie vrouwen: Ik, Amy Pieters, Thalita de Jong, Roxane Knetemann, Sabrina Stultiens, Ellen van Dijk, Lucinda Brand, Chantal Blaak en Marianne Vos. (foto: Anton Vos)

Persmoment op donderdag. Altijd lachen met de NOS ;-) Persmoment op donderdag. Altijd lachen met de NOS…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *