Seizoen afgesloten met winst in Uden

De Ladies Tour van vorige week zag ik eigenlijk als mijn laatste wedstrijd van het jaar, maar aangezien ik als reserve voor zowel het WK ploegentijdrit en WK weg nog wel moet blijven trainen besloot ik gisteren nog een criterium in Uden te rijden. Er was geen groot deelnemersveld, een kleine 40 vrouwen, maar dat betekend niet dat je dan automatisch wint natuurlijk! Na een aantal pogingen wist ik na 25 km wedstrijd weg te rijden en kreeg Judith Bloem mee. Onze voorsprong groeide snel en na 45 kilometer dubbelden we het peloton. Nadat het peloton afgesprint had (Anouska Koster won deze en werd derde) wist ik vervolgens weer bij Judith weg te rijden 2 ronden voor het einde en kon ik solo winnen. Een leuke manier om het seizoen af te sluiten!

Foto: Raymond van der Veldt
Foto: Raymond van der Veldt

Foto: Raymond van der Veldt
Foto: Raymond van der Veldt