Terug op de fiets!

De laatste keer dat ik hier iets postte kon ik net aan wat typen met één hand. Ondertussen zijn we twee maanden verder en is mijn sleutelbeen weer zo goed als genezen! Na drie weken complete rust om mijn sleutelbeen zo goed mogelijk te laten genezen, ben ik twee weken met een vriendin op vakantie geweest in Israël en Jordanië. Dit was al gepland voordat ik mijn sleutelbeen brak, dus het backpack-plan moest wel een klein beetje aangepast worden. Toch hebben we twee geweldige weken gehad waarin we vooral heel veel gezien hebben, toffe dingen hebben gedaan en leuke mensen ontmoet! Het was vooral lekker om even helemaal weg te zijn, het kostte me dan ook geen enkele moeite om niet aan fietsen te denken en zo kon ik de nare nasmaak van mijn seizoenseinde wegspoelen.

Zo had ik ook de  Armstrong-affaire en de onrust binnen de Rabo-wielerploegen helemaal gemist. Toen ik de woestijn uitkwam begreep ik na een telefoontje van mijn ploegleider, Jeroen Blijlevens, echter dat er ondertussen wel van alles was gebeurt. Gelukkig kon hij mij ook meteen geruststellen; Rabobank zou ook in 2013 ervoor zorgen dat alle financiële verplichtingen werden nagekomen. Dit betekent dat we als mannen- en vrouwenploeg ‘gewoon’ de weg op kunnen komend jaar, alleen is nog niet bekend welke sponsoren er op ons shirt komen te staan in 2013.  Alleen is zeker dat dit niet meer ‘Rabobank’ zal zijn. Voorlopig wordt er gesproken over een ‘white label’ ploeg. In principeworden er geen aanpassingen gedaan aan het programma, trainingskampen, etc. Alles blijft staan zoals het gepland was. Ondertussen hebben een aantal sponsoren ondanks de ‘white label’  toegezegd voor 2013. Iedereen is positief gestemd en we hopen dat er binnenkort een nieuwe hoofdsponsor komt die het mannen- en vrouwenteam wil gaan sponsoren. Mocht dat echt niet gebeuren, dan heeft Rabobank de vouwenploeg in elk geval toegezegd ons tot 2016 te blijven ondersteunen!

Donderdag 25 oktober tot en met zaterdag 27 oktober kwamen we met alle Raboploegen bij elkaar in Limburg voor de jaarlijkse ‘Caubergclinic’. Een afsluiting van het jaar en ook om alvast zaken te regelen voor komend jaar. En tijd om voor mij om weer eens de fiets uit de schuur te pakken!  Het was voor ons team gelijk een mooie gelegenheid om vooruit te kijken naar volgend jaar en kennis te maken met onze nieuwe ploegleiders Koos Moerenhout en Ruud Verhagen en de nieuwe rensters Lucinda Brand en de Amerikaans kampioen Megan Guarnier.

Vanaf dit moment heb ik ook mijn trainingen weer opgepakt. Dat betekent dat ik in elk geval drie keer in de week in het krachthonk te vinden ben en verder weer rustig aan mijn uren op de fiets ga opbouwen. Dat doe ik zowel op de wegfiets als op de MTB en de baan. Ik ben in elk geval weer helemaal fris en gemotiveerd om er ook in 2013 weer een mooi jaar van te maken!

Tot slot wil ik iedereen bedanken voor alle hartverwarmende berichtjes die ik na mijn valpartij heb ontvangen! Het deed me onwijs goed om te weten dat er zo veel mensen met me meeleefden! Het is echt zo; gedeelde smart is halve smart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *