Trainingskamp Rabo Liv/Giant

Afgelopen week ben ik met mijn ploeg Rabobank Liv/Giant (Liv/Giant is de vrouwenlijn van Giant) op trainingskamp geweest in het Zuid-Spaanse Mojacar. We hebben onder goede weersomstandigheden prima kunnen trainen. Ook hebben we onze nieuwe kleding gekregen. Zoals je op de foto’s kunt zien zijn er een paar kleine veranderingen ten opzichte van vorig jaar maar de ‘Rabo-look’ blijft overduidelijk! Nu ik een paar dagen thuis ben is het even wennen aan de kou. Gelukkig heb ik nog even kunnen genieten van het ijs op de sloten, helaas is het ijs niet goed genoeg om een mooi tochtje te kunnen maken. Dus doe ik op de MTB en roller nog een paar laatste trainingen voor de eerste echte wedstrijd van het seizoen begint: De Tour of Qatar! De wedstrijd duurt dit jaar een dag langer (vier dagen) en gaat dinsdag 29 juni van start. Ik sta hier aan de start met mijn ploeggenoten Liesbet de Vocht, Roxane Kneteman, Lucinda Brand, Rebecca Talen en Thalita de Jong. Ik ben erg benieuwd hoe het zal gaan, tot nu toe is mijn voorbereiding heel voorspoedig verlopen, zonder ziekte of iets dergelijks. Maar normaal gesproken is het altijd even wennen aan de wedstrijdsnelheid in Qatar, vooral omdat de rensters uit Australie bijvoorbeeld al heel wat wedstrijden in de benen hebben. We gaan het zien! Info over de wedstrijden kun je hier vinden.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *