Brons op NK Tijdrijden!

Het was weer een lange dag wachten, voor ik als een na laatste van start mocht op het NK Tijdrijden in Emmen. Vervolgens werd het ruim 22 kilometer lang hard afzien. Voor mijn gevoel liep het voor geen meter en ik kwam compleet uitgewoond over de finish. Ik was dus bes wel verrast toen ik al snel hoorde dat mijn tijd goed was voor een plekje op het podium, achter winnares Ellen van Dijk en ploeggenoot Annemiek van Vleuten. Van te voren had ik mij niet echt bezig gehouden met een eindnotering maar stiekem wist ik wel dat podium met een goede dag mogelijk  moest zijn. Misschien had ik ondanks het ‘slechte’ gevoel dus toch een goede dag! Ik wist de afgelopen jaren altijd in de top-5 te rijden op het NK tijdrijden met ook een derde plaats in 2006. In elk geval voelde dit wel als een kleine overwinning en ben ik er erg blij mee. Ook weer een fijne bevestiging van de goede vorm met het oog op het NK weg, zaterdag a.s. op een zeer lastig parcours in Kerkrade. Hier gaan we met Rabobank natuurlijk weer voor de driekleur!

Klik hier voor de uitslag. Hier voor de samenvatting van NOS studio sport en hier voor een reportage van Rabosport.nl

foto Cor Vos ©2012

foto Cor Vos ©2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *